Neotropical Butterfly park

Lelydorperweg 127, Wanica - Suriname

Website

+597 036-6525

Op slechts korte afstand van de binnenstad van Paramaribo, kunt u, omringd door beeldschone Surinaamse vlinders, met volle teugen genieten van een leerrijke, maar bovenal gezellige dag in een mooie natuurrijke omgeving. Tientallen bontgekleurde tropische vlinders strijken in de vlindertuin onbezorgd neer op de nieuwsgierige bezoekers, de geurige bloesems en het tropisch fruit in hun idyllisch vlinderbos. Bezoek verder ook ons insectenmuseum, de expositie ruimte, de prachtig beschilderde panoramazaal en geniet van het wonderbaarlijke proces van de vlinder metamorfose tijdens de rondleiding door de kweekfaciliteiten van Neotropical Insects.

Neotropical Butterfly park

Get Directions View Large Map
share

Visited 4405 times, 2 Visits today

Add Comment RegisterAdd a Review

 

Related Listings

 • Berg-n-Dal

  Berg-n-Dal

  Located amidst breathtaking tropical rainforest on the banks of the Suriname River, at approximately 85 km from Suriname’s capital city of Paramaribo, lies the BERGENDAL Eco &… Read more »

 • Danpaati River Logde

  Danpaati River Logde

  Aan de Boven-Suriname rivier, midden in het tropisch regenwoud, slechts omringd door de ongerepte natuur van het Amazonegebied en enkele kleine dorpen vindt u Danpaati River Lodge.

 • Waterproof Tours

  Waterproof Tours

  Waterproof Tours Suriname is hét adres voor alle trips en bestemmingen op of rond het water in Suriname. Waterproof heeft o.a. de Sunset & Dolphins Trip ontwikkeld…. Read more »